2013. július 11., csütörtök

80-as 86-os next vagány khaki nadrág vászonnadrág - Jelenlegi ára: 650 Ft

Használt, de szép állapotú vagány kisfiú nadrág. A nadrág oldalzsebes, és mindenféle foltok vannak rávarrva. A közelo képen látható varrás is gyári, nem volt elszakadva sosem : )
Hossza 47cm, belső szárhossza 27 cm, dereka kiterítve alapállapotban 22 cm.
  
Postaköltsége sima levélként (vevő saját felelősségére) 425 forint, de nézd meg a többi eladó termékemet is,  ahogy időm engedi, teszek még fel több ruhát hasonló méretben, és ha többet választasz, vaterafutárral is tudom küldeni a hozzád legközelebbi postára, ami 2 kilóig csak 760 forint. Ha mégis kevesebb lenne a posta, azt a vevőnek fizetés előtt mindenképp jelzem.
Termékeim fixárasak, így nem kell hetekig várnod, hogy megkaphasd, ha időben utalsz, akár aznap fel tudom adni, és akár másnapra Nálad lehet : )
Személyes átvételt bizonytalan ideig nem tudok ígérni, mivel hamarosan szülök és a 4 gyerekkel szerintem nem nagyon lesz időm személyes találkákra, köszönöm a megértést. Amennyiben kérdés van, írj nyugodtan, igyekszem mielőbb válaszolni, ha netán 1 napon belül nem válaszolnék, akkor kórházban vagyok, előre is köszönöm a türelmet ezesetben.



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2013-07-13 08:59
. 80-as 86-os next vagány khaki nadrág vászonnadrág - Jelenlegi ára: 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése