2013. július 26., péntek

Piros lányka strandsapka - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szeretettel köszöntünk!
 
Az aukció tárgya:
 
Disney at George  márkájú, piros színű strandsapka. A  fejrész bal oldalán pici szálhúzódás található. Anyagösszetétele: 80% nylon, 20% elastane
Beleírt méret: 1-1 1/2-év
Ha kétséged, vagy kérdésed van fordulj hozzánk bátran.
 
A FOTÓ AZ ELADÓ TERMÉKRŐL KÉSZÜLT, NEM KATALÓGUSKÉP. AZ ESETLEGESEN A KÉPEN LÁTHATÓ EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ NEM KÉPEZI AZ AUKCIÓ TÁRGYÁT.
 
Vásárlással kapcsolatos információk/feltételek:
- licit törlésére nincs lehetőség, így mindenkit megkérünk, csak akkor licitáljon, ha vásárlási szándéka komoly
- a kapcsolatfelvételre 3 nap, a fizetésre 7 nap áll rendelkezésre. Amennyiben több dolog érdekel a termékek összevárására 7 napot tudunk biztosítani. Ha a fent említett határidőket nem tartod, a szabályok értelmében a megnyert terméket negatív értékelés mellett újra hirdetjük.
- a termékekre CSAK MINŐSÉGI garanciát tudunk vállalni, ami a kézhezvételtől számított 7 nap. Hetekkel, hónapokkal későbbi reklamációt nem áll módunkban elfogadni, hiszen ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása. A visszapostázást egyeztetés után kérjük megtenni. Az áru kézhezvételét követően tudjuk a pénzt visszautalni. A postaköltségek minden esetben a vevőt terhelik!
- a félreértések ás a problémák elkerülése végett, csak ajánlottan postázunk. A TERMÉK POSTAKÖLTSÉGE A MAGYAR POSTA MINDENKORI DÍJSZABÁSA ALAPJÁN ALAKUL. Szállítás: az utalás beérkezését követő 1-4 munkanap. Személyes találkozót sajnos nem áll módunkban biztosítani.
- jelentkezéskor, utaláskor kérünk a felhasználó nevedre hivatkozz
- számla igényedet kérjük kapcsolatfelvételkor jelezd
 
 
 


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-07-28 13:30
. Piros lányka strandsapka - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése