2013. július 17., szerda

Replay Kord ing Nöi M-es - Jelenlegi ára: 99 Ft

Eladó egy szép Kord Replay Nöi ing   S-M es méret annyi hábája van hogy össze volt fogva egy sötét farmerral és egy picit látszik a kék rajta nem probáltam meg kiszedni a foltot nem tudom kijön vagy nem ennek tudatában licitálj.
meghiztam a terhességem miatt igy rengeteg szép és márkás ruhákat adok el olcsón kérlek nézd meg a többi termékeimet is!  
                           Fontos Tudnivalók!
Saját és családom ruháit adom el így azonnal tudom postázni, viszont mindenből csak egy darab van nincs más szín és méret sem,
Ha kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban  szívesen válaszolok!
A ruhák tiszták, de egy normál mosás szükséges, mert van, ami fél évig áll a szekrényben aki  megveszi az árut, a posta költséget  a vevőnek kell állni.
Licitet nem törlök, pénzt vissza nem adok!!! Nagyon sok rossz tapasztalatom van ezért kérek szépen mindenkit ne sértődjön meg senki azért amit írok nagyon sok csaló és hazudozó van(akinek nem inge ne vegye magára)                                                               
Mielőtt megveszed az árut, előtte kérdezz, és ne utólag a problémák elkerülése végett.
3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot 1 hét a fizetési határidő, ha nem fizetsz, negatívval értékellek, és az árut visszarakom eladásra, ha több terméket szeretnél vásárolni vagy később tudsz fizetni az sem baj de kérlek akkor is írj egy levelet és megbeszéljük.
Személyesen  csak az általam meghatározott helyen és időben lehetséges a rossz tapasztalatok alapján, csak a 6. kerben lehetséges! Ha nem megfelelö számodra akkor válaszd a postázást!!!
Csalók és hazug emberek ne licitáljanak a dolgaimra!!!
Fizetés csak KP vagy Átutalással lehetséges!
Köszönöm a megértést
Nézd meg a többi termékeimet is ha időd engedi
Ha több terméket is szeretnél megnyerni, vagy nem leszel net közelben, mikor lejár az aukció, érdemes használnod a "Levédett ajánlat" funkciót: licitnek azt az összeget írod be, amennyit max. szánnál rá, és ha más is ringbe száll, a gép automatikusan rálicitál helyetted.
Kérek szépen mindenkit, csak az licitáljon, aki ki is tudja fizetni és meg is akarja venni amire licitál.
Személyes átvétel esetén elfogadok Erzsébet utalványt is az értékét lekell vásárolnod pénzt nem adok vissza az utalványbol!
A vásárolt áruért elkell jönni 6. kerbe nem szállítom sehova!!!


Jelenlegi ára: 99 Ft

Az aukció vége: 2013-08-04 16:17
. Replay Kord ing Nöi M-es - Jelenlegi ára: 99 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése