2013. július 14., vasárnap

Skiny 34/75 B!Melltartók akár 1 ft-ért! - Jelenlegi ára: 350 Ft

Skiny
EUR 75 B
UK 34 B
Hossza teljesen kiterítve: 65 cm (átlagban 10 cm-t enged kényelmesen)
Kedves vársárló!
Termékeim közt rengeteg melltartót találsz, válogass közülük kedvedre.
Egytől egyig kitűnő minőségű, márkás termékek.
A legtöbb egyeltalán nem vagy csak párszor volt használva, ami használatban volt, azok is nagyon jó állapotúak. Előfordulnak olyanok is amelyeken apróbb hibák vannak, amitől még teljes mértékben használhatók, és az esetek többségében nem is vehetők észre. De ezt mindenképp jelzem!!! Vedd figyelembe, hogy a termék állapotára való besorolás mindenkinek a szubjektív véleménye, emiatt kérlek ha valamit nem látsz jól, vagy bármire kíváncsi vagy inkább licitálás előtt kérdezz, hisz mindkettőnk érdeke az elégedettség!
Ha bármilyen kérdésed van, azt vásárlás előtt tedd fel, bármiben segítek.
Megpróbálok minden adatot megadni, ami elősegíti a jó választást!
Alapvetően két adatra van szükséged a méret meghatározásához:
1. ) A mellbőség mérete pontosan a mellcsúcson, a mellbimbó magasságában mérve. A mérőszalag legyen laza és a mell legteltebb részének körméretét kell megállapítani, úgy hogy hátul is a mellcsúcs magasságában legyen a mérőszalag.
2. ) A mellkas méretére pontosan a mell alatt mérve. A mérőszalag legyen vízszintes és szorosan vezessük körbe a karok alatt. Ez szám adja meg a melltartó méretét. Mivel a melltartók méretezése 5 centiméterenként ugrik, ezért ha a mellkas méreted 79, akkor a 80-as méret számodra a megfelelő. Ha 86, akkor a 85-ös lesz a te méreted.
A képek közt van egy kis segítség, amely alapján még könnyebben el tudod dönteni, hogy melyik a te igazán megfelelő melltartó méreted!
(ha esetleg van olyan, amelyik ránézésre, és mérés alapján nagyobb-vagy kisebb mint a beleírt mérete, jelzem)


Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2013-08-01 14:26
. Skiny 34/75 B!Melltartók akár 1 ft-ért! - Jelenlegi ára: 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése