2013. július 25., csütörtök

ÚJ 16GB Halálfejes pendrive (Több szín) - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

A termék rendelhető EZÜST és ARANY színben.
Vásárlással kapcsolatos információk:
Fizetés: Kizárólag átutalással lehetséges. Azonosítás céljából, a Vatera felhasználónév megadása a közlemény rovatba szükséges.
Postázás: A megrendelt termék a vételár megérkezését követő három munkanapon belül kerül postázásra elsősorban Ázsiából.
Szállítási idő: 9-15 munkanap, de előfordul a 25-30 munkanap is!  A posta szállítási idejéért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérem kizárólag abban az esetben licitáljanak ha a szállítási időt ki tudják várni!
A csomagok a Vatera által megadott címre kerülnek postázásra, ha más címre kéri, akkor azt a vételár átutalása előtt jelezze!
Hibás termék: a termék vételárát abban az esetben tudjuk visszautalni, ha a terméket a Vevő visszapostázta egy megadott budapesti címre.
Át nem vett termék: a termék vételárát abban az esetben is visszautaljuk, ha az külföldi partnerünkhöz átvétel hiányában visszaküldésre került és azt Ő meg is kapta. A termék átvétele a Vevő felelőssége!
? Hibás termék? és ? Át nem vett termék? esetén kizárólag a termék vételára kerül visszautalásra, a postaköltséget nem áll módunkban visszautalni!
A felmerülő kérdéseiket minden esetben email-ben jelezzék felénk!
Kérem abban az esetben rendelje meg termékeimet, ha a fentiekkel egyetért! Jó vásárlást kívánok!


Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2013-08-12 16:41
. ÚJ 16GB Halálfejes pendrive (Több szín) - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése