2013. március 27., szerda

InnerClean, természetes növényi Hashajtó 200 db - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Természetes, rostban gazdag gyógynövény hashajtó
65-200 napi ellátás
ÖSSZETEVŐI:
Hatóanyag:  Senna (640 mg / 2 tabletta).  Vízitorma, Psyllium Husk, ánizs, édeskömény, Psyllium mag.
Székrekedés és természetes hashajtók
A székrekedés okai között az esetek többségében a helytelen táplálkozás áll. Az irritábilis bélszindrómának is ez az egyik tünete, de a kiváltó okok között megtalálható a gyógyszerek mellékhatása és a mozgásszegény életmód is. Emellett súlyos betegségek, például a bélrák első tüneteként is jelentkezhet bélelzáródás, illetve tartós székrekedés. Éppen ezért a visszatérő és tartós székrekedés okának kiderítésére orvosi vizsgálat szükséges.
Étrend
A székrekedés enyhítésében az étrendváltoztatás igen hasznos lehet. A rostoknak, különösen a vízben nem oldódó rostoknak van fontos szerepük a krónikus székrekedés megelőzésében, ugyanis ezek a rostok ,, szivacsként” működve szívják magukba a vizet, megpuhulnak és elősegítik a béltartalom továbbjutását a bélben. Ehhez azonban nélkülözhetetlen, hogy a rostok bevitele mellett elegendő mennyiségű folyadékot fogyasszunk, mert a ,, száraz szivacs” tovább ronthatja a székrekedést. Ilyen hasznos rostok a zöldségekben, babban, barna rizsben, teljes őrlésű búzában és más, teljes értékű gabonában találhatók. A fehér kenyér és rizs felcserélése barnára önmagában is enyhítheti a székrekedést. Elegendő rostbevitel céljából az étrendhez búzakorpa adható (kb. napi 1/4 csészényi), mégpedig bőséges mennyiségű folyadékkal. Ennek egyik módja lehet az, hogy a korpát a reggel fogyasztandó gabonapelyhekhez adjuk.
Az egyik kettős vak kísérlet tapasztalatai szerint a csecsemők és kisgyermekek székrekedésének hátterében tehéntej-intolerancia is állhat. Feltehetően felnőttek székrekedésének okai között is előfordulhat valamilyen étellel szembeni allergia.
Az életmód változtatásához hozzátartozik a megfelelő mozgás, amely elősegítheti a bélizomzat összehúzódását; azonban a mozgás székrekedésre kifejtett hatása még nem teljesen ismert.
Az étrend-kiegészítők közül figyelmet érdemel például a növények zöld színanyaga, a klorofill, amely egyes megfigyelések szerint enyhítheti a székrekedéses panaszokat.
Hashajtók
A növényi hashajtók alapvetően két csoportba oszthatók. A széklettömeget növelő, magas rost- és/vagy nyálkatartalommal bíró növényi drogok (lenmag, görögszénamag, bolhafűmag) a bélben lévő vízzel érintkezve megduzzadnak és a bél reflexes összehúzódását segítik elő. Fiziológiás hatásuknak köszönhetően elsősorban krónikus székrekedésben szenvedőknek, gyermekeknek és várandós anyáknak ajánlott a használatuk. Kíméletes hashajtás céljára egyes orvosok napi 7, 5 g bolhafűmagot vagy 5 g bolhafűmagkorpát ajánlanak vízzel vagy gyümölcslével elkeverve, naponta egy-két alkalommal. A krónikus székrekedés kezelésében a magkorpa és szenna kombinációját (kb. 8: 2 arányban) is jónak tartják.  
A bélfal izgatásával ható hashajtók közé tartozik az antrakinon-származékokat tartalmazó szenna (Cassia sp. ) levele, a rebarbara (Rheum palmatum) gyökere és gyökértörzse, a kaszkara (Cascara sagrada) kérge vagy az aloéból kinyert és beszárított levélnedv, az Aloe. Ezek tartós használatra nem ajánlottak, mert rendszeres fogyasztásuk esetén számos kedvezőtlen mellékhatás jelentkezhet (például pigmentlerakódás a bél nyálkahártyáján, vastagbél-ingerlékenység, az elektrolit, háztartás egyensúlyának felborulásával járó káliumveszteség – ami szintén székrekedést okozhat).  
A gyermekláncfű (Taraxacum officinale) levele és gyökere enyhe hashajtó hatása miatt tartós fogyasztásra is alkalmas, és az antrakinonoknál leírt kedvezőtlen hatások jelentkezése fogyasztásukkor nem várható.
Supplement Facts
Inner Tabs
An Aromatic Blend of Herbs & Fiber for Occasional Constipation & Cleansing
Formulated and perfected more than 85 years ago with the knowledge that cleansing is one of the most important factors for optimum health. InnerClean is excellent for occasional constipation and internal maintenance.
InnerClean Tablets are 100% natural. There are no synthetic ingredients or chemicals added.
Indications:
For relief of occasional constipation and irregularity. This product generally produces a bowel movement in 6 to 12 hours.
Suggested Use
Adults - Two (2) four (4) tablets daily as needed at bedtime or on arising.
Children, 6-11 - 1/2 of adult dose.
Children, 2-5 - 1/4 of adult dose.
Warnings
Do not use if safety seal is broken or missing.
Do not use laxative products when abdominal pain, nausea or vomiting are present unless directed by a doctor. If you have noticed a sudden change in bowel habits that persists over a period of two weeks, consult a doctor before using a laxative. Laxative products should not be used for a period of longer than 1 week unless directed by a doctor. Rectal bleeding or failure to have a bowel movement after use of a laxative may indicate a serious condition. Discontinue use and consult your doctor.
Keep this and all drugs out of the reach of children. In case of accidental overdose, contact a doctor immediately. As with any drug, if you are pregnant or nursing a baby seek the advice of a health professional before using this product.
Supplement Facts
Active Ingredient:  Senna (640 mg/two tablets).
Also Contains:  Buckthorn, Psyllium Husk, Anise Seed, Fennel Seed, Psyllium Seed.
5 csillagos készítmény!
Adagolás: Napi 1x1-2 tabletta, v. 2x1 tabletta  folyadékkal, gyümölcslével, tejjel vagy ásványvízzel.
Szállítás: 1-2 munkanap
Fizetés: paypal, banki utalás
Gyártó: Inner Tabs - USA
Forgalmazó: Asiaherbal



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2013-04-12 13:14
. InnerClean, természetes növényi Hashajtó 200 db - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése