2013. április 27., szombat

12v-os távirányítós ugókódos riasztó + bicskakulcs - Jelenlegi ára: 9 950 Ft


12v-os távirányítós ugókódos riasztó + bicskakulcsSzegény öreg Ford megépítette az els_ autót, és nagyon büszke lehetett magára hogy milyen kényelmet adott az emberiségnek! De arra még _ sem gondolt, hogy a távoli jöv_ben, ez mekkora gondot fog okozni embertársainak. Nem gondolta, hogy az álma íly módon meg fog valósulni, nem gondolta, hogy minden háztartásban legalább egy autómobil lesz. Ezen egyszer_ oknál fogva arra sem gondolt, hogy az ajtókat be kell majd zárni. Az autókat mindenki fogja tudni vezetni, és nem akar mindenki pénzt adni ezért az élvezetért, nem gondolta, hogy ezen csodákat meg kell védeni az illetéktelen behatolástól, eltulajdonítástól! Mi többet kínálunk mint Ford. Ö ajánlotta az autót, mi kínáljuk a kényelmet és biztonságot hozzá! Központizárat , Riasztót, Pagert, Ülésf_tést, Ital melegít_t, és még sorolhatnám napestig. Nézze meg Autós, és Motoros kínálatunkat, biztos talál olyan terméket ami nélkülözhetettlen az Ön számára! Nem akarom Ford fontosságát lebecsülni, hiszen nélüle nem lenne munkánk, inkább a fontosságát emelem ki, hiszen az Ö szellemének nagysága tesz minket is nélkülözhetettlenné! A képek csak illusztrációk.
Bicskakulcsos Távirányítós ugrókódos riasztó! Miért jó a bicskakulcs? Ha a kulcsot bezárja, és a zsebébe teszi, akkor a kulcs pengéje nem lyukasztja ki a zsebét!! Az autó biztonságának és kényelmes használatának legfontosabb lépcs_je! Nem kell félni, hogy más viszi el autóját! Egyszer_en csak megnyomja a gombot és autója biztonságban van, Ön élvezhetinyugodtan szabadidejét, vagy akár dolgozhat is. Ha még nem volt ilyen autója próbálja ki, és rájön menyire kényelmes, ha már volt akkor úgyis ilyen autót keres a kés_bbiekben, ha tönkrement azonnal kicserélteti. Tulajdonképpen, csak az a lényeg, hogy valahol be tudja szerezni, mert szüksége van rá! De ez is megoldódott, nem kell tovább keresni, hiszen megtalálta! Már csak meg kell vásárolni és beépíteni!
1db riasztó szett 2 db. Bicskakulcsoos Távirányítóval
A bekötéséhez szükséges kábelköteg
A bekötéshez szükséges kábelköteg
Magyarnyelv_ leírás és bekötési rajz
Szükség esetén tudunk beszerel_ m_hejt ajánlani Bp. XIII. ker. -ben.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 9 950 Ft

Az aukció vége: 2013-05-15 12:20
. 12v-os távirányítós ugókódos riasztó + bicskakulcs - Jelenlegi ára: 9 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése