2013. május 22., szerda

10 alk. alakformáló kezelés - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

10 alkalmas  alakformáló kezelés Zuglóban a Bosnyák térnél, kiváló tömegközlekedés, ingyenes parkolás közvetlen a szalon előtt.
Próbáld ki biztosan nem fogsz csalódni: )))
Az izomstimulációs kezelés hatása
Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik. A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást. A   készülék az egyik leghatékonyabb módszer, a kilók és a narancsbőr elleni "harcban"
ultragyors méretcsökkenés
karcsúsítás
súlycsökkenés
cellulit kezelés
különböző testrészek emelése, lifting
(mell, karok, csípő, fenék, comb)
szülés után helyreállítás
(medence, has)
izmok tónusfokozása
testtartás javítása
A kezelés menete:
A vendéget a kezelő ágyra fektetjük és az érintkezőket a programnak megfelelően gumiszalagok alá a megfelelő  pontokra helyezzük.   Az érintkezést kontakt zselével  biztosítjuk. Amikor az összes tappancs a helyén van, beállítjuk a kezelés erősségét, amihez a vendég visszajelzéseit figyelve addig emeljük az impulzusok intenzitását, amíg azok a határozottan, de fájdalommentesen érzékelhetők. Ezután kezdődhet a program.   A program lefolyása alatt a test hozzászokik a stimulációs szinthez, ekkor a fő szabályzó gombbal emeljük az erősséget. A kezelés végén az eszköz automatikusan kikapcsol. A tappancsokat, a szalagokat és a zselét eltávolítjuk, a bőr letörléséhez törölközőt biztosítunk.
Ellenjavallatok:
Beültetett pacemaker
Epilepszia
Terhesség gyanúja esetén az érintett helyeken
Rákos elváltozások esetén
Trombózis esetén
Lázasság
Nyílt sebek esetén



Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Az aukció vége: 2013-05-28 09:19
. 10 alk. alakformáló kezelés - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése