2013. június 29., szombat

Amit a kemoterápiáról tudni kell - Jelenlegi ára: 450 Ft

SpringMed Betegtájékoztató Füzetek
ONKOLÓGIA
Amit a kemoterápiáról tudni kell
Egyszer olvastott, HIBÁTLAN, ÚJ állapotban!
SpringMed Kiadó, 2005.
Eredeti ára 650Ft!
A daganatos betegség diagnózisa számos kérdést és világos, érthető válaszok iránti igényt vet fel. Reméljük, hogy az Amerikai Rákellenes Intézet (National Cancer Institute, NCI) kiadónk gondozásában magyar nyelven megjelent és a magyarországi viszonyokra adaptált, továbbá hazai hasznos információkkal kiegészített füzete segít ebben.
A kiadvány a rákos betegségben szenvedők és a kemoterápiában részesülők részesülők számára íródott. Ismerteti ezt a kezelési formát, az esetleges mellékhatásokat és megelőzési lehetőségeiket. A betegség ellen vívott küzdelemben nagy segítséget nyújthat, ha tudjuk, mi magunk mit tehetünk a siker érdekében, hogyan segíthetünk magunkon, és hogyan érezhetjük magunkat ismét biztonságban. Táplálkozzunk megfelelően, hogy erősebbek legyünk! Kerüljük a náthás és influenzás embereket! Pihenjünk sokat! Beszéljünk az érzéseinkről, mert fontos kezelnünk az esetleg feltoluló haragot, szomorúságot vagy félelmet. Nélkülözhetetlen az együttműködés az egészségügyi személyzettel.
Fontos tudnunk, hogy a jelen kiadvány csupán útmutató. Az önmagunkon segítés sosem helyettesíti a szakszerű egészségügyi ellátást. Bármely, a kemoterápiával kacsolatos kérdéssel, valamint a mellékhatások észlelésekor forduljunk az orvoshoz vagy a nővérhez.
A Magyar Rákellenes Liga, A Rákbetegek Országos Szövetsége és a "Rák Ellen az Emberért, a Holnapért" Társadalmi Alapítvány Támaszadó Szolgálatainak munkatársai készséggel segítenek a rászorulóknak hasznos tanácsokkal, információval. A betegszervezetek elérhetőségét is megtalálja ebben a füzetben.
Azokat a szavakat, amelyek esetleg magyarázatra szorulnak, a Szójegyzék - orvosi szakkifejezések magyarázata című fejezetben rövid definícióval ellátva soroljuk fel.


Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 08:48
. Amit a kemoterápiáról tudni kell - Jelenlegi ára: 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése