2013. június 30., vasárnap

ÚJ Matrac 160x200 minőségi Memory foam matrac - Jelenlegi ára: 50 800 Ft


Új, minőségi memóriahabos matraccsalád.
Vastagság: 14 cm
Ajánlott testsúly: 110 kg-ig/fő 
Komforthab és a viszkoelasztikus hab kombinációja által egy teljesen új fekvési érzés keletkezik: szabadon lebegő, csökkentett nyomással, optimális nyomáseloszlással – különlegesen lágy, puha és érzékeny.
Amíg a középső réteg tökéletesen támasztja a testet, addig az memory hab a testhőmérsékletre reagál, és az optimális formakövetést biztosítja. Ennek az egyedülálló anyagnak a döntő előnye a szokásos viszkoelasztikus habokkal ellentétben, hogy teljesen független a szoba hőmérsékletétől. Ez azt jelenti, hogy kizárólag az Ön testhőmérsékletére reagál, akár hideg szobahőmérsékleten is optimálisan kifejti a viszkoelasztikus habok nyomáscsökkentő tulajdonságait.
Az emlékezőhab matrac a különleges és egyedülálló habosítási technológiának köszönhetően a testsúlyhoz igazodó alátámasztást biztosít. A habanyag légáteresztő képessége, rugalmassága és speciális komfortja valóban egy különleges memory élményt nyújt. A 9cm vastag speciális hideghab fölött 4cm memory foam komfortréteg található.
Hideghab és memory hab kombinációja
Ergonómiailag tökéletes fekvés a folyamatos, dinamikus fekvési zónák által
Multifunkcionális keménységi fok
Nyomáscsökkentő, hőmérséklet érzékeny kényelmi réteg, mely független a szoba hőmérsékletétől
Különböző méretekben kapható !
Mi az a memory hab? Honnan jött? Hogy tud segíteni az alvásban?  
Azt mondják, hogy memory visco elasztikus hab a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta rugók kerültek bevezetésre a matracokba 1925-ben. Köztudott, hogy az iparágon belül jelenleg a memória hab a legjobb nyomás mentesítő, mint bármely más alapanyag. Használja ezt az információt, tanulmányozza mélyrehatóan, hogy pontosan tudja milyen előnyöket hordoz a memória hab használata és hogyan működik, és milyen előnyök származnak ha rendszeresen memória hab felületen alszik.  
A Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készült, ami hőmérséklet-érzékeny. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak), míg a magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága. Emellett nyomásérzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac, matracfeltét (Toper) milliméter pontosan képes a testvonal követésre. Ezáltal lehetővé válik, hogy a matrac több helyen alátámassza a testet. A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd, és a fej.
Ami igazán előtérbe hozta a memória hab fejlesztését az-az volt, amikor a NASA úgy döntött, hogy ki adja a technológiai fejlesztését a "nagyközönség" számára és kereskedelmi használatra. A legtöbb vállalat a hosszú fejlesztési folyamat alatt számos akadályba ütközött amit képtelen volt legyőzni, de az egyik cég, Fagerdala World Habok Svédország fennmaradt, és megteremtette az első használható memória habot.
Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználók számára számos előnnyel jár. A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Emellett bizonyították, hogy a memória hab matracot használók, alvása során egyre több úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) pedig kevesebb. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk. Többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória hab matracon, mint a hagyományos matarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ekkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén és a por atka ellen is kitűnő. Az emlékező hab (Memory Foam) matrac jelentős előnyöket jelent különösen azoknak akiknek rossz a vérkeringése, fibromyalgiában vagy csontritkulásban szenvednek
Egyéb méretekben is rendelhető!
1 év garancia !
Huzat anyaga és színe: fehér matracanyag.   (zippzáros és tisztítható)
Jótállás: 1 év teljeskörű jótállás
Személyes átvétel Budapesten, a XIII. kerület Béke térnél lehetséges 
Kiszállítás: Budapesten 4000 Ft, vidéken egységesen 6. 000. - Ft. Postán, illetve futárral nem küldünk. ( A sérülések illetve a koszolódás miatt) 
Szállítási határidő: a leütést követően telefonos beszélgetésben egyeztetjük hogy mit szeretne a Vevő, és kb. 3-10 munkanapon belül szállítunk.  
Vidékre gyűjtőfuvarban, saját szállítóval szállítunk, ennek ideje a beérkezést követő kb 1 hét.  
Vidéki megrendelés esetén 30% előleget kérünk átutalni megrendeléskor. A szállítási díjjal emelt maradék összeg kifizetése az áru átvételekor, az áru átnézése után a szállítónak lehetséges.
Kérlek nézd át a termékeimet, nagyon sok verhetetlen árú és minőségű matracot árulok. FIGYELEM: az elállási jog kapcsán a matrac egészségügyi terméknek minősül.



Jelenlegi ára: 50 800 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 18:35
. ÚJ Matrac 160x200 minőségi Memory foam matrac - Jelenlegi ára: 50 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése